Opdrachtgevers

Opdrachtgevers komen in principe naar de gerechtsdeurwaarder omdat ze met een dossier zitten waar ze de hulp van een expert bij nodig hebben. Want laten we eerlijk zijn. Iedereen kan een debiteur een briefje sturen en of bellen! Je bent dus al snel je eigen incassobureau….maar wat nu als een briefje of een belletje niet het gewenste resultaat heeft? Naar een extern incassobureau? Maar wat doen die dan anders dan uw “eigen" incassobureau?

Niets… ook zij komen (en mogen)niet verder dan een briefje (of twee) en een belletje (of drie) en hooguit een debiteurenbezoek door een medewerker waarvan je niet weet aan welke kwalificaties men al dan niet aan voldoet. Want een ieder kan wel aan de deur gaan… maar wel in naam van de opdrachtgever. U dus!

U als expert in uw branche heeft ervoor gekozen om met de expert van de incasso- en executiebranche in zee te gaan. Het is deze unieke inbreng van kennis en kunde die er voor zorgt dat zaken sneller en effectiever kunnen worden geincasseerd en of opgelost. Er is dus eigenlijk meer sprake van een samenwerking tussen professionals, met als gemeenschappelijk doel, in plaats van een “koude" relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Door te luisteren naar en het gebruik maken van de expertise van haar opdrachtgevers komen tot een maximaal resultaat waarbij de belangen van alle betrokken partijen maximaal is gediend!

Dat is de visie van Karansingh Gerechtsdeurwaarders die bovendien wordt gedeeld door meerdere van onze partners.

Bij Karansingh Gerechtsdeurwaarders bevindt u zich onder gelijkgestemden en in goed gezelschap!

Heeft u vragen?